George Clooney dood

Na Miles Cyres, Britney Spears, Jeff Goldblum en Harrison Ford is acteur George Clooney aan de beurt: dood worden verklaard. Het bericht verscheen enkele minuten op CNN, maar werd meteen weer verwijderd.

Het kwaad was alleen al geschied en binnen een uur stond het nieuws op verschillende nieuwssites.

Een woordvoerder van George Clooney verklaarde tegenover TMZ dat de acteur nog springlevend is. Stan Rosenfield vertelt in een kort interview dat hij wordt platgebeld door fans en de pers met de vraag of Clooney nog alive and kicking is.

Waar de doodverklaringen van sterren opeens vandaag komt is nog niet duidelijk.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “George Clooney dood

  1. Pingback: ‘Bobby Brown gestopt met slaan’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>