De 6 meest belachelijke hoaxes over de Olympische Spelen in Sotsji

Ze zitten er weer op, de Olympische Spelen. Behalve veel fantastische sportprestaties, kwamen er af en toe ook dingen in het nieuws die helemaal niets met de Spelen te maken hadden. Alleen dachten we allemaal van wel…

Theweek.com heeft eens op een rijtje gezet waar we allemaal intrapten. Zo waren er neppe foto’s van vreselijke hotelkamers, neppe foto’s van hoe Poetin reageerde als Rusland verloor, neppe menukaarten met grappige Engelse spelfouten, neppe hack-schandalen en natuurlijk de neppe moord op de man die verantwoordelijk zou zijn voor de fail met de ringen (en dan heb je nog de neppe advertentie die daaruit voortvloeide).

Het hele lijstje vind je hier. Enjoy! Behalve het lijstje van The Week heb ik er nog twee voor je: de neppe wolf die in de hotels rondliep en de neppe dreigbrieven naar de Olympische Comités. Heb ik er een gemist? Laat het me weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>