HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Stewardessen afvallen om brandstofkosten te drukken
Nu de prijs voor kerosine tot een recordhoogte is gestegen, zoekt budgetvlieger Ryanair naar mogelijkheden om kosten te besparen. En omdat alle beetjes helpen worden de tijdschriften aan boord dunner, krijgen passagiers voortaan minder ijsblokjes in hun drankjes en moeten ook de stewardessen op dieet.

Vrouw draait noodnummer voor vieze hamburger
Een Amerikaanse werd opgepakt na het draaien van het noodnummer 911. Ze belde om te klagen over haar hamburger die ze niet lekker vond. Toen agenten verhaal gingen halen, bekende ze het plegen van de telefoontjes.

James Bond gaat bier drinken
Iedereen weet wat hét drankje is van James Bond: ‘Martini. Shaken, not stirred’. Maar in de nieuwe bondfilm Skyfall, gebruikt de geheim agent deze oneliner niet meer. In plaats van Martine besteld Bond voortaan een glas schuimend bier.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

 1. Perswee

  Niet alleen stewardessen moeten afvallen, maar ook de piloten. Iedereen weet dat je van sex flink afvalt, daarom worden de stewardessen en piloten verp;icht van-te-voren met elkaar minstens een uur te sexen op elk vliegveld waar ze vertrekken en waar de eventuele tussenlandingen zijn die langer dan een uur duren, anders worden het vluggertjes. het schijnt dat er een run is ontstaan op de piloten-opleiding bij Ryanair. Ook piloten van andere luchtvaartmaatschappijen die een jaar voor hun pebsioen zitten zouden graag overstappen naar deze maatschappij.

    /   Reply  / 
 2. Perswee

  Wat blijkt, na het verplicht sexen voor de vlucht waaraan het vliegpersoneel aan moest voldoen, is dit nu ook overgelagen op de passagiers. Deze vrouw verzon en list om ook aan haar trekken te komen. Naakt zocht de vrouw naar een vliegveldmedewerkster (ze was namelijk lesbisch) om zo een potje te potten, alvorens ze tot grote hoogte opsteeg op weg naar een tussenlanding.
  http://www.telegraaf.nl/reiskrant/11903108/__Naakte_taferelen_op_vliegveld__.html

    /   Reply  / 
 3. Milli

  Justin Bieber wil huis in Londen
  http://www.telegraaf.nl/prive/12025779/__Bieber_wil_huis_in_Engeland__.html
  Wat blijkt nu, hij is jaloers op Jordan Janssen, die naast de veel beroemderer Connie Talbot op de bank zat en een duet samen zongen.
  Connie Talbot (De Beste Zanferes Ter Wereld) vindt die bieber maar niks. Connie gaat voor echt talent om mee te zingen en niet voor dat nepgedoe van die looser.
  Om nu toch een kans te maken om Connie Talbot in Engeland te pntmoeten en in ieder geval dicht bij haar in de buurt te zijn bij deze Connie Talbot, heeft ie opdracht gegeven om een huis in Londen te zoeken
  Zie het filmpje van Connie Talbot op de bank met Jordan Jansen.
  http://www.youtube.com/watch?v=gZKTFq5P0Sg

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>