HOAX.RADIO: Herken de aprilgrap op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Dominee in ziekenhuis met patat in achterste
In Engeland heeft een dominee zich op de eerste hulp gemeld, omdat er een aardappel vast zat in zijn achterste. De geestelijke vetrtelde de verpleegster dat hij in zijn blootje gordijnen aan het ophangen was, toen hij toevallig achterover op de keukentafel viel, waar toevallig een aardappel lag. Lees verder

Amsterdamse Apple Store blijkt Chinese namaak
Wie dacht dat namaak alleen in China voorkomt, heeft het mis. De met veel fanfare geopende Apple-winkel in hartje Amsterdam blijkt helemaal niet van het Amerikaanse bedrijf te zijn, maar is slechte een Chinese kopie. Ook alle Apple producten die in de schappen liggen zijn nep. Een medewerker liep toevallig tegen de waarheid aan. Hij heeft uit gewetenswroeging besloten zijn verhaal te delen op met de technologiesite webwereld.nl. Lees verder

Traplift voor te dikke honden
Het is een bekend probleem: huisdieren met overgewicht. Een groep slimme ondernemer is daar nu op ingesprongen. Hij ontwikkelde een traplift speciaal voor dikke honden. De lift is uitgerust met een plastic mand waar de hond zelf in kan klimmen. Met Ć©Ć©n druk op de knop gaat de lift omhoog. Lees verder

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “HOAX.RADIO: Herken de aprilgrap op Qmusic

  1. Hahaha

    Hoax op de radio is dat ook een 1 april grap?

      /   Reply  / 
  2. Reetstamper

    Dominee in ziekenhuis met patat in achterste. Na het (anale) bezoek van enkele collega Dominees, was zijn bijnaam: Aardappelpureet,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>