HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Parodie van Borat in plaats van écht volkslied
Een pijnlijke blunder bij de huldiging van de Kazachstaanse schietster Maria Dmitrienko, in plaats van dat er tijdens de ceremonie het nationale volkslied werd opgezet, klonk de “beledigende” parodie van Borat uit de speakers. In deze versie van het volkslied bezingt Borat onder meer de Kazachstaanse hoertjes, die “de schoonste uit de regio” zouden zijn. Lees verder

Buschauffeur ontslagen na eten druif
Een Britse buschauffeur is ontslagen omdat hij achter het stuur een druif had gegeten. Het is Britse buschauffeurs verboden tijdens het rijden te eten of te drinken, omdat dit hen af zou leiden van het verkeer op de weg. Lees verder

 Nederlander vliegt als vogel
Met behulp van een smartphone, twee Wii controllers en twee elektromotoren heeft de Haagse Jarno Smeets afgelopen zondag een minuut kunnen vliegen als een vogel. De 31-jarige ingenieur heeft een systeem ontwikkeld waarmee hij vleugels op zijn rug kan aansturen zonder zijn armen eraan te bevestigen. Lees verder

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

  1. Elliot P. Holt

    Zaanstad – In Zaanstad mogen alle winkels sinds 1 september 2011 ieder zondag geopend zijn (Niet alle winkeliers maken hier gebruik van).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>