HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.


Kapitein Costa Concordia had bril niet op
De kapitein van het gekapseisde cruiseschip Costa Concordia had zijn bril niet op toen hij het grote schip tegen de rotsen van een Italiaans eiland stuurde. Kapitein Francesco Schettino zou meermalen aan zijn eerste officier hebben gevraagd om voor hem op de radar te kijken om de route te controleren. Lees verder

Nederlandse Songfestivalinzending plagiaat
Zangeres Joan Franka (u weet wel die met die indianentooi), heeft haar nummer You and Me wellicht helemaal niet zelf geschreven. Het zou namelijk verdacht veel lijken het nummer ‘You Will See’ van de Kroatische zanger Zoran Drazic. Joan Franka laat weten flink geschrokken te zijn van de beschuldiging. Lees verder

Amerikaanse krijgt derde schrikkelbaby op rij
Een Amerikaanse vrouw is afgelopen woensdag voor de derde opeenvolgende keer op schrikkeldag bevallen van een baby. De vrouw schonk het leven aan een dochter, Jade. Op 29 februari 2008 zag haar zoon Remington het levenslicht en precies vier jaar eerder werd zoon Xavier geboren. Lees verder

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>