HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Verkeersbord met borsten en kort rokje verboden
Opschudding in Uppsala. De stad moet enkele verkeersborden met de opdruk van een overstekende vrouw weghalen. Het Zweedse verkeerswezen vindt de borsten van de vrouw ‘te zelfbewust’ en haar rokje te kort. Het bord werd ontworpen om meer gelijkheid in het straatbeeld te brengen omdat op de meeste borden een overstekende man staat. Lees verder

Presidentiƫle McNugget te koop voor het goede doel
Een Amerikaanse vrouw biedt een Chicken McNugget te koop aan op de veilingsite eBay. Tot zover niets aan de hand, het vreemde is dat de vrouw vindt dat de kipsnack lijkt op de voormalige Amerikaanse president George Washington. De vrouw vond de curieuze Nugget drie jaar geleden tijdens een bezoek aan Mc Donalds. De eventuele opbrengst gaat naar het zomerkamp van de plaatselijke kerk. Lees verder

Lynx in Zuid-Limburg
In een bos in Margraten in Zuid-Limburg is deze week een lynx gefotografeerd door een anonieme natuurliefhebber. Het is de eerste keer dat de grote kat in Nederland is gezien. De man zette zijn foto op waarneming.nl, een website waarop dierenspotters hun observaties posten. De oprichter van de site beweert dat hij de herkomst van de foto heeft gecontroleerd. Lees verder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>