HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

17-jarige Chinees verkoopt nier om iPad2 te kopen
Sommige mensen hebben er veel voor over om de laatste technologische snufjes in hun bezit te krijgen, maar een Chinese tiener ging toch wel erg ver. De jongeman wilde erg graag een iPad 2, maar omdat hij die niet kon betalen besloot hij maar om Ć©Ć©n van zijn nieren te verkopen. Het orgaan leverde hem 2.600 euro op. Lees verder

President Poetin gearresteerd
Op Youtube is deze week een filmpje opgedoken waarop de Russische premier Vladimir Poetin, onder grote belangstelling van journalisten wordt gearresteerd. De beelden zijn in drie dagen tijd al meer dan drie miljoen keer bekeken. Of zijn arrestatie gevolgen heeft voor de Russische verkiezingen, volgende maand is nog niet duidelijk. Lees verder

3-jarige krijgt wildplasboete
Een 3-jarig jongetje heeft in Amsterdam een bekeuring van 120 euro gekregen voor wildplassen. De peuter liep met zijn moeder van de peuterspeelzaal naar huis toen hij ineens nodig moest. Omdat het jongetje het echt niet op kon houden, liet de moeder hem op straat plassen. Net op dat moment kwam de motoragent de hoek om scheuren, die de peuter op de bon slingerde. Lees verder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>