HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Kim Jong-un vermoord
De nieuwe Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zou niet meer in leven zijn. De geruchten hebben zich razendsnel over Twitter  verspreid, ook een twitter-account van de BBC meldde het nieuws. “Noord-Korea’s hoogste leider Kim Jong-un is in de morgen in Bejing, vermoord door onbekende mensen nadat deze hebben ingebroken in zijn eigen woning. De inbrekers zijn vervolgens doodgeschoten door bodyguards van de leider.” Lees verder

Duikers ‘redden’ teddybeer uit cruiseschip
Duikers van de Italiaanse brandweer zijn opnieuw het half gezonken cruiseschip Costa Concordia ingegaan om een teddybeer te ‘redden’. Een jongen was het knuffelbeest vergeten toen het schip zonk. Sindsdien bleef het jongetje uit Verona voor het slapen gaan naar de teddybeer. De jongen en het knuffelbeest waren onafscheidelijk sinds hij zijn moeder had verloren. Lees verder

Mysterieuze sneeuwcirkels op het ijs in Arnhem
Op het ijs dat ligt op de vijvers van het Openluchtmuseum in Arnhem zijn mysterieuze cirkels van sneeuw opgedoken. Hoe die daar zijn gekomen is vooralsnog een raadsel. De medewerkers van het museum beweren dat ze geen grap hebben uitgehaald, het blijft gissen naar de oorzaak van de winterse variant op de graancirkels. Lees verder

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

  1. Herken de echte Hoax

    A Engels klein meisje beste zangeres ooit
    B 9-jarige opend de G20 Summit (Worldleaders Conferece)
    C Reclamewereld.blog heeft een miljoen bezoekers gehad in 2011

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>