HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Duitser krijgt vier maanden voor stelen van braadworst
Het stelen van een braadworst kost een Duitser vier maanden gevangenis. Naast de traditionele lekkernij gapte de man ook een blikje bier mee. De rechter in Düsseldorf was onverbiddelijk en gaf hem vier maanden gevangenisstraf, een opmerkelijk hoge straf voor zo’n klein incident. Lees verder

Vier maanden voor het pikken van een nationaal symbool. Het is een faire straf ook al omdat de dader een overbeterlijke gauwdief is. De Duitser pleegde al 33 gauwdiefstallen.

Geest prinses Diana verschijnt in Schotse kerk
In een kerk in de Schotse stad Glasgow hebben Chinese toeristen een video gemaakt waarin de geest van prinses Diana te zien zou zijn. Onderzoekers van paranormale verschijnselen bestuderen de video grondig en nemen het spookachtige beeld in het glas in lood zeer serieus. Toen de Chinese toeristen aan het filmen waren in de kerk, hadden ze niets in de gaten. Ze deden de opmerkelijke ontdekking pas na hun vakantie. Lees verder

Seksscène in beeld tijdens nieuwsuitzending
Stel u voor: Sacha de Boer leest het journaal op, maar bij een liveschakeling…  komt er ineens een stevige seksscène in beeld. Dat is exact wat John Mackay van Scotland Tonight overkwam toen hij internetblogger Dan Hodges interviewde. Op de beelden was een naakte vrouw te zien, die in volle vaart een man berijdt. De interruptie duurde slechts enkele seconden. Lees verder

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

  1. Ontdek de echte Hoax

    A Engels klein meisje beste zangeres ooit
    B 9-jarige opend de G20 Summit (Worldleaders Conferece)
    C Reclamewereld.blog heeft een miljoen bezoekers gehad in 2011

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>