HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Dodelijke roodrugspin komt dichterbij
De giftige roodrugspin, afkomstig uit Australië, dringt Europa binnen. De spin is familie van de bekendere Zwarte Weduwe en wordt de laatste tijd geregeld in het Verenigd Koninkrijk gespot. Een beet van een roodrugspin doet erg pijn en veroorzaakt zwellingen, misselijkheid, pijn in de borst en koorts en kan zelfs dodelijk zijn. Lees verder

Gestrande Amerikaan overleeft op bier
Toen de tweeënvijftigjarige Clifton Vial onlangs tijdens een sneeuwstorm met zijn auto vast te zitten in een verlaten natuurgebied in Alaska. Zat er voor hem niets anders op dan te wachten om hulp. Uiteindelijk werd de man na 60 uur gered. Hij had al die tijd geleefd op de paar blikjes bier die hij toevallig nog in zijn auto had liggen. Lees verder

Inbrekers stoppen kat in magnetron
Twee Engelse inbrekers hebben tijdens een inbraak de kat des huizes in de magnetron gestopt en gaar laten koken. De mannen deden dat waarschijnlijk uit frustratie, omdat ze geen spullen van waarde konden vinden. Omdat de voordeur nog open stond dacht de bewoonster eerst nog dat haar kat was weggelopen. Tot ze in de keuken een gruwelijke ontdekking deed. Lees verder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>