HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Ambulance komt man vier jaar te laat ophalen
De 65-jarige Britse Denise Keeley keek raar op toen er een ambulance voor kwam rijden. De ziekenwagen kwam haar echtgenoot ophalen voor een afspraak. Haar man is echter al vier jaar overleden. De vrouw kon niet om het incident lachen. Haar man stierf in 2008 aan de gevolgen van longkanker. Lees verder

Man geeft ex tattoo van drol op haar rug
Een tattoo-artiest heeft zijn overspelige vriendin goed te grazen genomen. Toen de man erachter kwam dat zijn vriendin vreemdging, heeft hij niks tegen haar gezegd. Hij pakte haar pas terug toen ze hem vroeg om een tattoo uit de film Narnia op haar rug te zetten. Uit wraak tatoeƫerde hij in plaats hiervan een dampende drol op haar rug. De vriendin heeft haar vriend aangeklaagd, ze eist een ton schadevergoeding. Lees verder

Zwaardvis spietst kaak visser
Toen een jonge visser deze week een zwaardvis van bijna 300 kilo aan de haak sloeg, keek hij bijna de dood in de ogen. Toen hij het beest wilde binnenhalen, doorboorde de vis de mond van de visser met zijn scherpe snuit. Lees verder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>