Hoax.blog.nl op Qmusic

Omdat het nog niet duidelijk is of mijn radioavontuur op Radio 1 (de uitzending terugluisteren kan hier) een vervolg krijgt, praat ik je vanavond bij op Qmusic. Ik geef je een overzicht van de grootste hoaxen van deze week en je krijgt antwoord op de onvermijdelijke vraag: ‘Wat is dat nu eigenlijk, een hoax? Vannacht ergens tussen 2 en 4 op QMusic.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>