HOAX.RADIO aflevering 2 terugluisteren

Ook de tweede en voorlopig laatste aflevering van HOAX.RADIO zit op Radio 1 zit er weer op. De komende weken zal het programma worden geëvalueerd en wie weet hoor je ons ooit nog ergens terug. Heb je feedback? Mail dan naar [email protected] Voor diegene die aflevering 2 hebben gemist, hebben we de beste stukjes weer opgeknipt.

HOAX.RADIO afl. 2:

-Is tijdreizen nu wel of niet mogelijk? Hoogleraar natuurkunde Carlo Beenakker vertelt het. Luister fragment

-Op twitter met een grappig bedoelde dreigtweet de openbare orde verstoren, mag dat? Politiewoordvoerder Ron Nooijer en Sietse van de Meer van de website doodsbedreiging.nl vertellen of ze gevoel voor deze ‘humor’ hebben. Luister fragment

-Zeeman had de modewereld goed bij de neus. Reclameman Micha Schipper vertelt ons hoe hij het voor elkaar kreeg om met een spotgoedkope kledinglijn deel te nemen aan de prestigieuze Amsterdam Fasion Week. Luister fragment

-Columnist Luuk Koelman vertelt hoe hij met zijn brandbrieven bedrijven en BN’ers wist te foppen. Luister fragment

-En Alexander Griffioen van de website ufomeldpunt.nl geeft je een update van de meest recente buitenaardse vliegbewegingen. Luister fragment

HOAX.RADIO is een experiment van hoax.blog.nl en omroep WNL. Het programma wordt bij wijze van proef tweemaal uitgezonden op Radio 1. Presentatie Erik Nusselder en Fred Buddingh. Aflevering 1 gemist, de hoogtepunten terugluisteren kan hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>