Hoax history: Man denkt elke 7 seconde aan seks

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Veelvuldig wordt het mannelijke ras beschuldigd als een altijd aan seks denkend geil wezen. Wel elke zeven seconden zouden we aan seks denken. Bijvoorbeeld wanneer we onze ogen stiekem laten afdalen in het decolletƩ van onze collega, fantaseren over een vluggertje in het kopieerhok of googelen naar de echte tieten van Do.

Niks van waar, hoe het wel zit, dat weet niemand, valt gewoonweg niet te onderzoeken. Je kunt mannen toch moeilijk een pen en een papiertje geven met de vraag: denk je aan tieten, zet dan maar een streepje.

Het enige onderzoek over onze seksgedachten van het Amerikaanse NIPO heeft uitgewezen dat 70 procent van de mannen in ieder geval elke dag aan seks denkt. Dat tegenover 30% van de vrouwen.

Hoe vaak we dus echt aan seks denken zullen we nooit weten. Overigens denken wij nu wel aan tieten, maar dat in naam van de wetenschap.

Lees alle legendarische hoaxen uit de serie Hoax History.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoax history: Man denkt elke 7 seconde aan seks

  1. Hahaha

    Ik denk iedere seconde aan sex.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>