Klas neemt leraar in de maling met beste prank allertijden

Het filmpje is inmiddels al miljoenen keren bekeken, dus dit is niet zomaar een 1 april grap. De leerlingen van een klas op het Aquinas College in Michigan in Amerika hadden hun leraar dan ook wel op een heel briljante manier in de maling genomen.

In de klas geldt de afspraak dat als je telefoon af gaat tijdens de les, je ‘m op de speaker moet zetten, zodat iedereen kan horen waarom je gebeld werd. Maar deze keer had de beller wel heel persoonlijke informatie: een dokter belde een studente om haar te vertellen dat ze zwanger was. Tsja, en dan weet je als leraar even niet meer waar je het moet zoeken. Zijn reactie is echt briljant! Check hieronder het filmpje.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Klas neemt leraar in de maling met beste prank allertijden

  1. Rickdepik

    Geweldig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>