Rijopleiding voor gratis

Primeurtje, de Belgen zijn er vroeg bij dit jaar. Uit betrouwbare bron kunnen wij verklappen dat dit de allereerste aanzet is voor één van de grootste 1 aprilgrappen van dit jaar.

De Vlaamse minister van Mobiliteit, Kathleen Van Brempt, heeft aangekondigd dat rijlessen voortaan worden aangeboden als schoolvak. We kunnen dit vergelijken met het huidige schoolzwemmen. “

Het project zit nog in de opstartfase, maar nu al staat vast dat nog dit voorjaar een proefproject begint bij vijfduizend jongeren die hun theoretisch examen behaalden via Rijbewijs op school. ‘Als het een succes wordt, is het zeker de bedoeling om het aan te bieden aan alle kandidaat-bestuurders’, zegt Steve D’Hulster, woordvoerder van Van Brempt. De kosten worden gedragen door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde”, aldus een artikel in de Standaard.

Overigens kunnen we je nu ook maar vast verklappen dat hoax.blog.nl aanstaande 1 april extra uitpakt, we infiltreren hiervoor diep in de provinsie om verslag te doen van alle 1 aprilgrappen. Houd ons in de gaten!

De grootste aprilgrappen en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>