Babbelen met je bulldog: 15.000 dollar voor headset die hondengedachten kan lezen

Je kent het wel. Honden die constant blaffen, piepen en zielig naar je kijken. Moet ‘ie uitgelaten worden? Heeft ‘ie honger? Met de No More Woof is dat mysterie opgelost. Er is namelijk een headset in ontwikkeling voor je hond, die zijn gedachten voor je vertaalt.

De onderzoekers zeggen dat het vrij simpel is; door middel van bestaande EEG technieken kunnen ze de gedachten van de hond lezen. De bedenkers van de gadget nemen het in ieder geval serieus en veel mensen geloven hen: de onderzoekers hengelden al 15.000 dollar binnen met behulp van crowdfunding.

De leverdatum zou in april zijnā€¦ dus ik ben op mijn hoede. Wat denk jij?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>