Stunte(le)nde F35-piloot maakt flip boven vliegdekschip (filmpje)

Na het zien van onderstaand filmpje stellen de reclames van Gilette geen drol meer voor. Met een uitgekiende precisie, stalen zenuwen en opperste concentratie maakt de piloot van deze Harrier (ook wel en F35) een salto recht boven het dek van het vliegdekschip, waarna hij met een mach of wat er vandoor trekt.

Op verschillende fora en op YouTube wordt druk gediscussieerd of het om een hoax gaat of niet. Het filmpje ziet er bijna te gelikt uit om waar te zijn. En, zoals wel vaker, natuurlijk zijn er mensen die het uitzoeken. Nu kan de F35 wel veel, zoals verticaal opstijgen, maar is het de makers nog niet gelukt hem een salto te laten doen. Antwoord: het is – natuurlijk – een hoax.

Hulde voor de makers van Battlefield 2, hoogstwaarschijnlijk komt het filmpje op YouTube daar vandaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>