Studente stuurt per ongeluk naaktfoto naar haar vader

Heb jij wel eens een smsje per ongeluk naar de verkeerde persoon gestuurd? Ik in ieder geval wel! Pijnlijk is dat altijd… maar gelukkig heb ik nog nooit zoiets pijnlijks meegemaakt als dit verhaal. De Amerikaanse studente Nyjah Cousar heeft namelijk per ongeluk een naaktfoto van zichzelf naar haar vader gestuurd, terwijl ze bedoelde om die naar haar vader te sturen.

Haar vader stond namelijk onder de naam ‘Daddy’ in haar telefoon en haar vriend heet ‘Dacquan’. Dan zou je natuurlijk zomaar wel eens mis kunnen klikken.

Bron: instagram.com/caaaaalifornia

Nyjah twitterde een filmpje van de confrontatie en sindsdien gaat haar account @dearfashionn door het plafond, ze kreeg er al ruim 22.000 volgers bij.

Hoax?

Het verhaal klinkt wel bijna te bizar om waar te zijn. En als het al zou gebeuren, waarom zou je zoiets genants dan met de hele wereld willen delen? Nyjah ontekent alle beschuldigingen en zegt dat dit haar echte vader is en dat het echt is gebeurd. Wat denk jij?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>