‘Juichpakken van Roy Donders weg uit Jumbo Barneveld is hoax’

Roy Donders is maar niet uit het nieuws te slaan deze dagen. Naast zijn huispakken, zijn ook zijn juichpakken ongekend populair. Je kon er bij de Jumbo voor sparen, maar niet in Barneveld. Daar zouden de pakken uit de winkel zijn gehaald om een wel héél bijzondere reden. De achternaam van Roy – Donders dus – zou te duivels zijn.

Bron: twitter.com/goordraaitdoor

Ja, echt! Zelfs de grote baas van de Jumbo heeft gereageerd en gezegd dat hij achter de beslissing van de collega’s in Barneveld staat als mensen er aanstoot aan namen.

Maar Twitter is niet zo goedgelovig. Er wordt massaal geschreven dat dit wel een hoax móet zijn. Wat denk jij? De stylist was al eerder betrokken bij een megahoax: half Nederland geloofde dat Roy een typetje van Wendy van Dijk was (een hoax dus), maar ook dát was weer een hoax.

 

 

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Juichpakken van Roy Donders weg uit Jumbo Barneveld is hoax’

 1. Jules Vismale

  Om voetbal geef ik vrijwel niets en doe dus ook niet mee aan de Oranjegekte omtrent die juichpakken. Omdat de meeste inwoners van Barneveld overwegend christelijk zijn kan ik me best voorstellen dat de benaming „Donders’ niet erg goed daar valt omdat ze daarmee bedoelen dat men anderen stevig op de donder geeft. Bij donderen kun je ook denken aan een kwaad persoon, onweer of de Viking-god Thor die onweer veroorzaakte met zijn hamer.
  Maar ik vergeet nog steeds nooit dat er aan het einde van de jaren ’70 in Barneveld een meisje woonde die pas echt goed erachter kwam hoe het voor haar stevig zou gaan donderen! Zij heette Simone en studeerde met haar vriendin Vivian op de PABO in Ede waar zij later in het huis van de ouders van Vivian, in Scherpenzeel nabij Barneveld en eveneens een christelijk dorp, een schoolopdracht uitvoerde met een jonge medestudent. De meiden (ik weet niet of zij van voetbal hielden) besloten toen samen met de zus van Vivian, Bianca en haar vriendin Esther, een appeltaart te gaan kopen in Scherpenzeel die zij alleen met gestolen geld af betaalden! Ze trakteerden de student daarmee maar de oliedomme Simone was nogal trots geworden door haar oneerlijkheid en bedrog en ze verraadde bewust zichzelf tegen de strenge vader van Vivian en Bianca dat ze de taart van zijn geld hadden betaald! De vader besloot hierna om het bedrog van Simone en haar drie vriendinnen te laten afstraffen door de student en toen ging het pas werkelijk donderen in dat huis! Simone kreeg namelijk inderdaad stevig op haar donder van haar bedrogen medestudent die haar tot twee keer toe over zijn knie nam en haar een flink pak voor haar (spijker)broek gaf en later nog op het roze ondergoed van Simone! Haar drie vriendinnen Vivian, Bianca en Esther ondergingen dezelfde straf en na afloop had Simone zeer pijnlijke en opgewarmde billen wat eveneens voor de drie andere meisjes gold! En mocht Simone eventueel toch van voetbal te hebben gehouden en naar een stadion zijn gegaan dan had ze vast toch niet erg goed kunnen zitten door het langdurige portie billenkoek daar ze wel 60 klappen op haar achterwerk had gekregen, net zoals de andere meiden!

    /   Reply  / 
  1. bbrfan221

   Ik weet niet zo goed wat ik met dit verhaal aanmoet. Wat heeft dit te maken met Roy Donders

     /   Reply  / 
   1. Jules Vismale

    Als Roy Donders nou eens eind jaren ’70 in Barneveld was geweest (uit welk jaar hij komt weet ik niet en ik ben geboren aan het begin van de jaren ’70) en daar werkte in de Jumbo dan was hij misschien de opgenoemde Simone ook wel tegengekomen. Zou zij daar in de Jumbo een juichpak gaan kopen, net na de dag van haar afstraffing, dan had Roy haar vast wel gezien en opgemerkt dat ze een nogal pijnlijk gezicht trok en een paar keer over haar achterwerk (hopelijk opnieuw in een spijkerbroek gestoken) wreef! Tegenwoordig is voetbal niets anders meer dan oorlog als iedereen zijn/haar club toejuicht en maken ze soms na de werktijd ook enorm veel ruzie met elkaar daar weinigen tegen hun verlies kunnen en zal het pas echt gaan donderen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>