Voorbijganger filmt toevallig ontvoering met dashcam

Het zal je maar gebeuren: vlak voor je neus wordt iemand een auto ingesleurd en ontvoerd. En laat jij nou net een dashcam hebben, zodat het hele voorval op band staat. Dat gebeurde de 22-jarige Artem Mailov in Rusland. Hij stapte met de beelden naar de politie.

Bijna te mooi om waar te zijn, moeten ze ook daar gedacht hebben. De politie doet namelijk nu een onderzoek of de kidnap wellicht in scène is gezet. De politie roept internetgebruikers op om zich te melden als ze de mannen of de wagen in de video herkennen. “De bedenking die wij hebben, is dat de video te perfect lijkt en mogelijk in scène is gezet. Toch kunnen we niet anders dan deze zaak ernstig te nemen en het onderzoek af te wachten”, aldus een woordvoerder van de politie, schrijft De Morgen.

Beoordeel het zelf:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>