Gratis geld ligt verspreid door Groningen

Groningers zijn hard op zoek naar gratis geld in de stad, meldt Dagblad van het Noorden. Nu gaat bij velen waarschijnlijk meteen het hoaxalarm af, maar het lijkt echt zo te zijn. Een man of vrouw achter het twitteraccount @HiddenCashGro verstopt briefjes van vijftig euro op plekken in de stad.

Er zijn al mensen die ook daadwerkelijk geld gevonden hebben. Maar op deze manier kun je wel makkelijk een twitteraccount met een hoop volgers krijgen, woensdagmiddag al een kleine achtduizend. En dat komt natuurlijk héél goed uit voor een reclamestunt. Ik ben benieuwd hoe het uitpakt. Wat denk jij?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>