FILMPJE: Footballer gooit bal ver weg en vangt ‘m zelf

De 17-jarige American footballspeler Gary Haynes heeft een hele briljante Vine gemaakt. Hij gooit een rugbybal ver weg, trekt vervolgens een sprintje en vangt ‘m dan zelf weer op.

Een journalist van CBS Detroit staat versteld, schrijft het AD. ‘Flash Gordon en misschien Usain Bolt zijn de enigen van wie ik zou denken dat ze zo’n stunt zouden kunnen uitvoeren. Man, zat ik er even naast. Ik denk niet dat de video gemanipuleerd werd, ook al is het een Vine en kan hij dus bewerkt worden. Volgens mij is het authentiek.’ Wat denk jij, is dit echt of nep?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>