Is het Eurovisiesongfestival doorgestoken kaart?

Voor Ilse DeLange en Waylon is het de grote dag: ze strijden om een plekje in de finale van het Eurovisie Songfestival. Elk jaar is er weer dezelfde discussie: gaat het écht om de liedjes of is het een groot complot? Veel mensen denken dat er onderlinge stemafspraken zijn. Er is zelfs regelmatig onderzoek naar gedaan.

Wat denk jij? Is het een eerlijke wedstrijd of ligt de uitslag van te voren al bijna vast? Reageer!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>