Boete ingevroren man die autosleutel te laat inlevert

De nabestaanden van de Australiër die gisteren werd verrast door een ijslawine, zijn door een autoverhuurbedrijf beboet voor het te laat inleveren van de autosleutel. Die zit namelijk nog in de broekzak van de jongen.

Het bedrijf eist dat de nabestaanden 1000 euro boete betalen, omdat de huurperiode van de gehuurde auto al is verstreken. De jongen en de autosleutel liggen overigens nog steeds ingevroren onder het ijs van de Fox Glacier.

Een beetje ongeloofwaardig is het voorval wel, het wordt nog echter nog opmerkelijker als de president van Nieuw-Zeeland zich ermee gaat bemoeien. John Key (da’s toevallig) noemt de opgelegde boete van het verhuurbedrijf schandalig en bot.

Waar gebeurt of stiekem toch een hoax? Jij mag het zeggen, de lijnen staan open.

Ingevroren man krijgt boete, te laat inleveren huurauto

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boete ingevroren man die autosleutel te laat inlevert

  1. André de Hooge

    En terecht!!! Hahahahahahahahahahaha!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>