Afscheidsvideo van Robin Williams gaat rond op Facebook

Bizar toch dat er bij vreselijke gebeurtenissen als zelfmoord of een vliegtuigramp altijd mensen zijn die er een slaatje uit willen slaan. Sommige mensen grijpen de dood van Robin Williams aan om andere te bedriegen.

Op Facebook gaat namelijk een ‘afscheidsfilmpje’ van Robin Williams rond. Hij zou het vlak voor zijn dood hebben opgenomen en in het filmpje zou je zien dat hij afscheid neemt van zijn fans.

Het filmpje bestaat natuurlijk helemaal niet en als je erop klikt wordt je omgeleid naar een neppe BBC-site. Je moet het filmpje eerst delen voor je het kunt bekijken, en zo gaat het viral. Niet intrappen dus!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>