Duizenden ouders houden kleuters thuis vanwege seks- en masturbatieles op kleuterschool in Frankrijk

Duizenden ouders houden hun kleuters weg van school in Frankrijk. Ze kregen sms’jes waarin stond dat hun jonge kinderen vanaf september seks- en masturbatielessen zouden krijgen. Dat meldt HLN.be.

“Vanaf september worden er sekslessen en demonstraties gegevens in kleuterscholen”, stond in de berichtjes die de ouders ontvingen. “Kinderen vanaf de leeftijd van vier zullen masturbatielessen krijgen”. In de sms’jes zou ook een oproep staan om kinderen thuis te houden vanwege de lessen.

Bron: sxc.hu

Volgens bronnen waren de sms’jes vooral gericht naar moslimouders. De directeur van een kleuterschool in Straatsburg kreeg begin deze week de hele dag door telefoontjes. “Ik heb de gekste dingen gehoord. Een jodenvereniging zou een afgevaardigde sturen om ze te vertellen dat ze van geslacht konden veranderen als ze niet tevreden waren”, zei hij. “We zouden de kinderen ook pornofilms tonen. Niets van dat alles klopt.”

Hoax
De sms’jes waren dus een hoax. Volgens de krant Libération komen de berichtjes van een schrijfster. Het zou gaan om Farida Belghoul, een kennis van de extreemrechtse essayist Alain Soral. Soral is bekend als grote tegenstander van het homohuwelijk. Belghoul nam zondag ook deel aan de betoging tegen het homohuwelijk in Parijs.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>