Wolf in hotel van rodelaarster in Sotsji blijkt grap van Jimmy Kimmel

Het is wat met die wolven. Afgelopen zomer was er nog regelmatig paniek in Nederland over of de wolf nou wel of niet onze kant opkwam. En deze week zou er zelfs een wolf hebben rondgelopen in een van de hotels in het olympisch dorp in Sotsji. De Amerikaanse rodelaarster Kate Hansen zette een video op sociale media, waarop te zien is dat een wolf door de gangen van haar hotel loopt.

Geintje natuurlijk

Je had ‘t misschien al verwacht, maar het gaat inderdaad om een grap. De Amerikaanse talkshowhost Jimmy Kimmel bekende met Hansen samengewerkt te hebben om de grap ten uitvoer te brengen. En er zat weer heel wat moeite in dit geintje. Kimmel huurde een wolf en liet een replica van het atletenverblijf in Los Angeles nabouwen. Hansen verspreidde via haar sociale media de beelden die gemaakt werden.

Kimmel maakte vervolgens in zijn show, die uitgezonden werd ruim nadat het filmpje online was gekomen, de media belachelijk die de beelden overnamen zonder verificatie, meldt NUSport.nl. Hansen zei in een interview dat de grap meer ophef veroorzaakte dan verwacht. “Het werd hier een beetje een gekkenhuis. Maar achteraf gezien was het het allemaal waard.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>