Beelden kokende Andrea Utopia zijn nep: webredacteur baan kwijt

Al sinds de start van Utopia vliegen de geruchten over hoe ‘echt’ het programma is in het rond. De regie zou zich met de beslissingen van de kandidaten bemoeien, sommige kandidaten zouden acteurs zijn en de deelnemers zouden veel meer luxe hebben dat het lijkt. Alhoewel SBS alle roddels ontkent, is er deze week wel iets opmerkelijks voorgevallen. Een webredacteur van het programma is ontslagen, omdat hij of zij gemanipuleerde beelden online heeft gezet. Dat meldt Televizier.nl.

Het ging om een filmpje van Andrea, die aan het koken was. In de oorspronkelijke beelden is te zien hoe Andrea een hapje neemt om te proeven, maar de redacteur speelde dit fragment achterstevoren af, zodat het net leek alsof Andrea het eten vanuit haar mond terug in de pan deed. Ook was de tekst “eten zullen jullie!” eronder gezet, een soundbite van Andrea uit het archief. Daarna was te zien hoe de Utopianen zaten te smullen van Andrea’s eten, terwijl zij een veelbetekenende knipoog gaf. Andrea was eerder ook al in het nieuws, omdat haar dochter zei dat ze alles acteert.

Daar was John de Mol natuurlijk niet blij mee, omdat er al zoveel discussie is over de ‘echtheid’ van het programma. De redacteur is daarom van het project Utopia afgehaald. Andres

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>