FILMPJE: Gevallen sneeuw in Carolina smelt niet bij vuur

Hier in Nederland wil het nog niet echt winteren, maar in Carolina en Georgia is er al flink wat sneeuw gevallen. Maar volgens de maakster van dit filmpje is er wat raars met die sneeuw aan de hand: het smelt niet! Volgens de vrouw is er sprake van een chemtrail. Dat is een complottheorie dat er moedwillig chemische stoffen verspreid worden.

In het filmpje maakt ze een sneeuwbal van de sneeuw die buiten gevallen is. Binnen houdt ze er een vlammetje onder, maar de sneeuw smelt niet. Het wordt zwart en gaat heel erg stinken. Hoe kan dat nou? Worden er echt rare goedjes rondgestrooid in Carolina en Georgia?

Volgens reaguurders op Dumpert is er niets aan de hand met de sneeuw, maar gebeurt dat nu eenmaal als je sneeuw hard samen knijpt. Niet de sneeuw is een hoax, maar de verklaring van dat vrouw dat het om neppe sneeuw gaat.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>