Bizar filmpje: Boeing 747 stunt over de kop in de lucht

Als ik je zou vertellen dat een Boeing 747 over de kop van vliegen als een stuntvliegtuig, zou je me niet geloven. Maar check dit filmpje maar eens. Niet wegklikken als je de gezellig dansende meisjes ziet, want dan mis je de stunt.

Het kan uiteraard niet waar zijn, maar het is nog niet bekend wie het creatieve brein achter deze video is. Wel vet gemaakt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>