Zo klinkt One Direction écht live, zonder autotune

Het is zeker niet de eerste, maar toch wel een van de betere shred-fimpjes: One Direction met Story Of My Life. In het filmpje zou je horen hoe One Direction nou echt live klinkt, zonder autotune.

Het filmpje is ongeveer twee weken geleden online gezet en is sindsdien al bijna twee miljoen keer bekeken. Alhoewel we natuurlijk niet weten hoe goed de mannen van One Direction nu echt kunnen zingen, is dit filmpje in ieder geval nep. Maar dat neemt niet weg dat het nog steeds erg grappig is.

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Zo klinkt One Direction écht live, zonder autotune

 1. Kimberly

  Dit is echt belagelijk en geloof mij alle Directioner,’s zijn het met mij eens dat mensen jaloers zijn op hun oké maar dit is zielig.
  1D is gewoon goed en ze kunnen zingen hun muziek is met waar hij maar blijkbaar vinden mensen dat tegenwoordig niet meer belangrijk.

    /   Reply  / 
 2. Directioner

  Okee dit is echt debiel ik vind het belachelijk dat dit is gemaakt wat een debielen! One direction zingt gwn supergoed en ze zijn gwn per-fect duhh wat denken jullie wel het is helemaal niet grappig

    /   Reply  / 
 3. Ik ben een Directioner 2

  Hahahahahahhaha, ik ben een Directioner en ik hou heel veel van 1D. Ik moet eerlijk toe geven het is best wel grappig, kop op Directioners. Niet zo snel boos worden, iedereen weet dat het nep is. Wij weten heust wel dat ze veel beter zingen.
  Maar dit is wel echt funny hihi.

    /   Reply  / 
  1. maihly

   helemaal mee eens, echt ik ging kapot bij harry ”FROZEN” xdd. Ik ik ben ook een directioner….

     /   Reply  / 
 4. Directioner4EVER

  Hhahah Niall had dit filmpje ook al getweet dus 1D vind dit ook Gwn leuk hoor XD!!!!!

    /   Reply  / 
 5. sats

  Het is niet waar want ik heb ze live gehoord en ze klinken dan super mooi

    /   Reply  / 
 6. Ismay

  HAHAHAHAH ik lag me dood, maar die mensen zijn gwn jaloers

    /   Reply  / 
 7. Wallace

  hahahaha great stuff,especialy those fan reactions.Imho you should listen to proper music like Slayer!!not this over produced pop marketing garbage,but I guess some people just have bad taste (alot of people actualy).

    /   Reply  / 
 8. Directioner

  Hahaha ik ben een directioner maar ik geef toe dit filmpje is echt grappig ik ging ook helemaal bij het stukje dat harry zong XD

    /   Reply  / 
 9. michelle

  Opzich is dit best wel facking grappig

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>