Foutje bedankt: 56 in plaats van 3 sterren op gezicht getatoeeerd (filmpje)

De 18-jarige Kimberley Vlaeminck (BE) heeft iets te veel sterretjes op haar gezicht getatoeerd gekregen. 56 in plaats van 3, om precies te zijn. Het meisje wilde in haar woonplaats Kortrijk de sterretjes naast haar linker-oog laten tatoeeren.

Ik had drie sterretjes gevraagd, maar die gek zette er zonder mijn toestemming 56 op mijn gezicht!’, zegt ‘het slachtoffer in De Standaard.

De ‘gek’ waar ze het over heeft, is deze man. Volgens Rouslain Toumaniantz wilde Kimberley zelf de tatoeages hebben. Pas nadat haar vader het kunstwerk zag, werd ook Kimberley minder enthousiast. ’Ik vond het zelf ook niet goed. Ik denk dat ik tijdens de hele sessie even ingedut moet zijn. Ik was die ochtend dan ook al om 5uur gaan werken’.

Wij vinden Hoax vinden dat frappant, evenals Rouslain.  ‘Slapen als je in je gezicht wordt getatoeëerd, dat is onmogelijk. Omdat het gewoon te veel pijn doet. Dit is een heel vreemd verhaal. Dat meisje heeft die sterren gevraagd. En ik heb ze haar gegeven. Punt aan de lijn. Ze was er overigens aanvankelijk ook héél blij mee. Alleen: dat veranderde toen ze haar vader zag.’

Kimberley wil de tatoeages zo snel mogelijk laten weglaseren, iets wat ze uit eigen zak moet betalen. Rouslain is namelijk niet van plan de kosten hiervoor te betalen. ‘Als ze écht van die sterren af wilt kan ze die met een laser laten weghalen. Maar ik kan het niet. Want ik heb zo’n duur toestel niet. En ik zal die behandeling ook niet betalen. De enige toegeving die ik wil doen, is korting geven. Omdat ze zo ontevreden is, moet ze van mij maar 50 euro betalen. Dat is de kostprijs voor vier sterren.’

heeft een klacht ingediend tegen een tatoeëerder uit Kortrijk. ‘Ik had drie sterretjes gevraagd, maar die gek zette er zonder mijn toestemming 56 op mijn gezicht!’. Lees het originele bericht hier.

Update: Sterrenmeisje Kimberly reclamestunt?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Foutje bedankt: 56 in plaats van 3 sterren op gezicht getatoeeerd (filmpje)

  1. bart

    What a stupid b*tch…

      /   Reply  / 
  2. Angela

    Dikke lulkoek dat ze in slaap is gevallen!! kan nooit!! Wat een giller. Vind haar pa het niet goed en geeft ze tattoeerder maar de schuld !! Hoe dom !! haha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>