Ufo boven trailerpark echt? (filmpje)

We hebben weer de hand weten te leggen op een niet van echt te onderscheiden ufo tape. De beelden zijn geschoten bij een afgelegen trailerpark een tiental kilometers van Bristol. We zien een vaag cilindervormig ruimteschip hoog boven de hoogspanningskabels en campers vliegen.

Want denk jij, ufo of overvliegende boemerang van het trailerparktrash?

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>