Vrouw swaffelt kermisattractie (poll)

Waar of niet waar? Even voorstellen, Dit is de Amerikaanse Amy en ze is objectum-seksueel, oftewel ze kan verliefd worden op een voorwerp. Zo is voor haar een relatie met een hek, auto of laptop, de normaalste zaak van de wereld.

Voor een objectum-seksueel gaat de relatie met een voorwerp verder dan alleen het uiterlijk, ze geloven ook dat het voorwerp een ziel heeft. En hebben er zelfs seks mee.

Waar of niet waar? Amy is verliefd op een kermisattractie. Bekijk het filmpje en zie hoe vol bewondering Amy praat over haar geliefde attractie en zich tenslotte tegen de metalen constructie aan swaffelt. (NSF kermisklanten) Scroll voor de meest schokkende beelden even naar 5:10 minuten.

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Vrouw swaffelt kermisattractie (poll)

 1. Jorn

  Haha cool, nou ik geloof wel dat er mensen zo gek zijn dat ze van een kermisattractie houden (in de zin zoals Amy doet).

    /   Reply  / 
 2. Laatbloeier

  Ik vind het triest: de voorwerpen zullen haar geen pijn doen ….. ze voelt zich er veilig bij ….. ze is nauwelijks in staat tot menselijk contact.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Vrouw eet wc-papier (YouTube) | Hoax

 4. Arjan

  “look at me… look at me and say it…” tegen een kermisattractie… uitgesproken alsof het uit een soap serie kwam? ‘t Valt nog mee dat er geen “come home with me” achteraan komt… ;-) Kweenie… ‘t lijkt eigenlijk gewoon heel erg op een uit de hand gelopen “teddybeer liefde”? … een kinderliefde met een soap front :P

    /   Reply  / 
 5. Bomvuur

  Ach hoeveel vrouwen en zelfs pubermeisjes beswaffelen er niet paarden?

    /   Reply  / 
 6. Brit Vingerklit

  Er zijn zelfs bakkers die met stroop en al de kneedmachines swaffelen, dat zijn de Stroopswaffelbakkers!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>