FILMPJE! Ging de strafschop van Ron Vlaar er toch in?

De meesten zijn wel een beetje over de grootste schok van de verloren halve finale in het WK Voetbal heen. Maar dit soort filmpjes zorgen ervoor dat veel mensen toch weer een beetje kippenvel krijgen. Er zijn namelijk filmpjes verschenen waarin te zien is dat de strafschop van Ron Vlaar er – nadat de keeper ‘m tegenhield – toch nog inrolde.

Kijk en oordeel zelf:

Maar voor je een heel zuur gevoel aan dit verhaal overhoudt: het is niet waar. De bal raakte Vlaar nog vóór ‘ie richting het doel rolde, dus al had ie er echt ingezeten, dan was ‘t nog ongeldig geweest. Helaas!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>