#fissaboy: rare tweets van dronken Wibi Soerjadi zijn hoax

Wibi Soerjadi zit in een flinke identiteitscrisis, als we z’n tweets mogen geloven. De pianist twittert de laatste weken wel heel bijzonder hashtags en foto’s.

Zo staat hij vaak met een fles aan zijn mond op de foto en twittert hij dingen als: “Wtf?!?!? Gast van @DJMikeMendoza maar werd niet toegelaten in Jimmy Woo..?!?!? Dachten dat ik bezopen was.. #kaolobeveiliger #fissaboy”

Bron: twitter.com/wibisoerjadi

Maar Glamora.ma is erachter wat er met Wibi aan de hand is. Hij gaat namelijk een plaatje maken met DJ Michael Mendoza, meldt de site. Wibi noemt hem telkens in zijn tweets en de dj staat op alle zuipfoto’s. De pianist zou zichzelf op deze manier een nieuw imago aan willen meten, maar hij kan helemaal niet tegen drank en in de flessen zou water zitten. Maar al die aandacht kan natuurlijk geen kwaad vlak voor een nieuwe release.

 Of toch geen hoax?

Volgens Wibi zijn de tweets gewoon van hem en is het geen grap of hoax. “Lees net media.. Ter info : Ik ben nooit bezig met mijn imago! Ik ben wie ik ben!Ik verstop me er niet voor en ga dat nooit doen!”, zette hij vanmorgen op Twitter.

Wat denk jij? Is Wibi echt losgeslagen #fisssaboy of valt het wel mee?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>