‘Justin Bieber heeft smsjes over drugs en naaktfoto’s op zijn telefoon staan’

Er is weer nieuws van het Bieberfront. TMZ meldde deze week dat Justin Bieber zich grote zorgen maakte. Hij zou bang zijn dat agenten dingen zouden vinden op zijn telefoon: naaktfoto’s en smsjes over drugs.

Justins huis zou dinsdag doorzocht zijn en de politie zou zijn telefoon ook meegenomen hebben. Volgens bronnen zou Justin zich zorgen maken om gesprekken over drugs en verder zouden er naaktfoto’s in staan. TMZ wist niet of het ging om foto’s van Justin zelf.

Dit weekend bracht een van Biebers kennissen naar buiten dat hij die bewuste naaktfoto’s zou hebben. Ze zouden verzonden zijn naar onder andere Selena Gomez, inclusief foto’s van Justins private parts.

Bron: sxc.hu

De jongen probeert foto’s te verkopen aan verschillende media. In de smsjes zou je een ruzie tussen Selena en Justin kunnen teruglezen. De zanger vertelt haar eerst ‘to fuck off’ en luistert dan niet naar haar als ze hem smeekt om naar een afkickkliniek te gaan.

Bronnen hebben aan TMZ verteld dat het allemaal echt complete onzin is. De smsjes en het verhaal over de naaktfoto’s en drugssmsjes zijn allemaal verzonnen. Wat geloof jij?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>