Niall Horan van One Direction boos: “Stop met nepaccounts maken namens mijn ouders”

Sommige mensen gaan wel heel ver om in contact te komen met hun idool. Zo doen fans van Niall Horan van One Direction blijkbaar alsof ze zijn ouders zijn op Twitter om een reactie van hem los te krijgen.

De zanger van de populaire band is helemaal klaar met de nepaccounts en stuurde een persoonlijke reactie naar een aantal mensen. “Kun je stoppen met doen alsof je mijn vader bent? Mijn vader kan amper smsen, laat staan twitter gebruiken. Het is eng en raar!”, schreef hij naar @bobbyhoran67.

Bron: sxc.hu

Daarmee heeft de fan achter het account dan toch haar doel bereikt: een persoonlijk berichtje van Niall. Maar of dát nou de aandacht is die je als fan wil van je idool…?

Dinsdag liet Niall aan al zijn ‘ouders’ weten: “Mijn broer en Denise zijn de enige met twitter, dus voor diegenen die doen alsof ze mijn ouders zijn, stop! Het is eigenlijk echt heel freaky!”.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Niall Horan van One Direction boos: “Stop met nepaccounts maken namens mijn ouders”

  1. eda

    is niall horan met ellie een stel ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>