Hoax history: Rits in je tong

In HOAX history een overzicht van de grootste hoaxen uit de geschiedenis.

Met een kijkgat in je kin of een gespleten tong maak je tegenwoordig geen indruk meer. Een rits in je tong, dat is de nieuwe trend. Een foto van deze body modification circuleert sinds 2007 op het internet. De hamvraag, is de foto echt of digitaal bewerkt?

De foto werd destijds geplaatst in een tijdschrift voor piercings en lichaamsversieringen, de gespleten tong is echt, de rits en de tweede piercing niet. De digitaal bewerkte foto scoorde in 2007 hoog in de Worth1000.com Photoshop hitlijst. Ook de andereĀ  versie van een rits in je oog krijgt daar een eervolle vermelding.

De bewerkte foto:


En de originele versie:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>