Worden Chris Brown en Karrueche Tran ouders?

Nou, het lijkt er wel op dat Chris Brown en zijn vriendin Karrueche in verwachting zijn van hun eerste kindje!

Bron: sxc.hu

Een goede vriend van hen, Wackstar, plaatste onlangs een foto van Chris, Karrueche en hemzelf op Instagram en Twitter. Onder de foto schreef hij schreef ‘Gefeliciteerd, ik hoop dat het een jongen is’. Zo meldt fashionnstyle.com.

Een paar dagen voordat de foto op het internet verscheen onthulde Chris tijdens een radio interview zijn toekomstplannen met Karrueche. Hij wil met haar in het huwelijksbootje stappen als hij niet meer bang voor een huwelijk. Hmm.. Karrueche moet dus nog even geduld hebben, voordat Chris op zijn knieën gaat. Ik denk dat ze dat wel heeft, want ze houdt haar relatie met Chris al ruim vijf jaar vol. Geduld zal ze dus vast wel hebben! 

Denken jullie dat Karrueche echt zwanger is van Chris en hoelang denken jullie dat het duurt voordat Chris op zijn knieën gaat? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>