‘Gefeliciteerd, ook u erft 5 miljoen van Michael Jackson’

Nigeriaanse spammers hebben een nieuw excuus bedacht om de hele wereld lastig te vallen met ongewenste mail en als het even kan ook nog even op te lichten. Waar deze mannen eerst de verdeling van de zogenaamde erfenis van het Nigeriaanse staatshoofd regelde, liegen ze nu dat ze berust zijn met de verdeling van Jackson’s miljoenen erfenis.

U hebt vijf miljoen dollar geërfd van wijlen de King of Pop, Michael Jackson. Een e-mail inclusief steenkolenengels en schrijffouten van ene advocaat John Branca uit Californië.

Branca schrijft dat Jackson je van vroeger kent of een van zijn vele fans uit het buitenland die jou alle goeds wensen je als erfgenaam had genomineerd. ,,Het klinkt misschien vreemd en ongelofelijk maar het is echt en waar.”

Hij vraagt vervolgens hem een email te sturen naar zijn persoonlijke emailadres in Hong Kong. Dan moet je vooral niet je naam, adres, telefoonnummer én maandinkomen vergeten te vermelden. Volgens de afzender krijgt iedereen die antwoord 5 miljoen aan contanten en een bandje met het ‘bewijs’ dat Jackson is vermoord.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Gefeliciteerd, ook u erft 5 miljoen van Michael Jackson’

  1. Pingback: De 10 meest hardnekkige spammails | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>