Sexy bodyguards Gaddafi zijn nog maagd

Iets opgevallen aan leider Gadaffi toen deze week een bezoek bracht aan de Italiaanse president Berlusconi? Wij wel, zijn vrouwelijke bodyguards zijn bijna niet te missen.

De lijfwachten, veertig in totaal, zijn allemaal niet onaardig om te zien en volgeplamuurd met lipstick en oogschaduw. Een kek uniform maakt het plaatje compleet.

Gadaffi zou de vrouwen inhuren omdat hij mannen niet vertrouwd, die zouden hem in een onbewaakt ongeblik wel eens kunnen vermoorden, “Vrouwen zouden dat nooit doen”, aldus de dictator.

Het gerucht gaat dat de vrouwen er niet alleen zijn om Gadaffi te beveiligen, ze zouden ook andere klusjes voor de leider opknappen. Maar Gadaffi beweert dat zijn lijfwachten allemaal nog maagd zijn. Geloven we niks van, we zouden best eens een kijkje willen nemen in de tent van Gadaffi.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sexy bodyguards Gaddafi zijn nog maagd

  1. Pingback: Khaddafi doodgeschoten?? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>