Googlen op Borsato of pasta gevaarlijk!

Houd je wel van een beetje ‘living on the edge’? Typ dan bij een zoekmachine eens Marco Borsato, pastarecepten of buienradar in. Want volgens antivirusbouwer McAfee heb je dan geheid een virus. Tenzij je over de goede virussoftware beschikt.

Dit blijkt uit een onderzoek naar de meest gevaarlijke zoektermen op het net. Wel zin in een beetje extreme computeren, nu hier zijn ze dan: Marco Borsato, pastarecepten, buienradar. Klikken op eigen risico!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>