Exclusief: Arie Boomsma naakt, dè foto’s

Heel Nederland lijkt in de ban van Arie Boomsma, de pratende Ken heeft zich in Adamskostuum laten fotograferen voor het tijdschrift van Linda de Mol, en daar is zijn werkgever de EO niet blij mee. Wij snappen overigens niet waarom, want Adam en Eva hielden er ook een pikante kledingstijl op na.

Anyway, de EO is boos en hoeft Arie even niet meer. Maar intussen zoekt heel Nederland zich suf naar de naaktfoto’s van Arie. Want deze hele rel betreft een aantal kiekjes die nog niemand heeft gezien, sterker nog, nog nooit zijn gepubliceerd.

Sommige sites beweren echter de foto’s te hebben bemachtigd en plaatsen ze trots op hun site. Jammer joh, deze foto’s staat al jaren op Arie’s website. Wat nou scoop?

Ook goedgelovig.nl beweert de foto’s van Arie in zijn bezit te hebben, maar het weblog stuurt ons met een grapje door naar deze foto. Vonden we niet erg hoor, wij hebben de folder van Kees van Helden ook nog niet uit.

Maar zoals je van ons gewend bent, hebben wij wel de hand weten te leggen op de pikante plaatjes. (NSFW!) We moeten toegeven, ze zijn een beetje gephotoshopt, maar daarmee schaart Arie zich overigens niet in vreemd gezelschap. Want ook Barbie Jennifer Aniston laat zich net als onze Nederlandse Ken regelmatig digitaal onder handen nemen.
De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Exclusief: Arie Boomsma naakt, dè foto’s

 1. Dirkje van Bennekom

  Getverr Fred! Ik zit net aan een bagel. is dat je eigen lijf? Dirkje

    /   Reply  / 
  1. dirk

   ja natuurlijk

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>