Syrische jongen bekoopt reddingsactie met de dood

Op Youtube verscheen een heldenfilmpje van een Syrische jongen die met gevaar voor eigen leven een meisje redt. Maar helaas overleefde de jongen de dappere reddingsactie niet.

Of zo leek het, de jongen is namelijk nog springlevend. Beter zelfs hij nooit in gevaar geweest! Dit meldt The Sydney Morning Herald. Noorse filmmakers hebben namelijk bevestigd dat zij achter het filmpje zitten. Het filmpje werd wereldwijd ruim 3 miljoen keer bekeken en verspreidt door de BBC en de Dailymail. Het filmpje is nep, maar lijkt aandacht te vragen voor de situatie die gaande is in Syriƫ. Een situatie die al aan veel mensen het leven heeft gekost.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>