Miley Cyrus zoenend gespot!

Al eerder deze week verschenen er foto’s van Miley samen met haar vriend Patrick Schwarznegger, maar gisteren zijn de eerste foto’s gemaakt waarbij ze hartstochtelijk aan het zoenen waren tijdens een USC rugbywedstrijd. De vonken sprongen ervan af!


Mama Shriver
Voor Miley is het een spannend week, zo ontmoette ze deze week Maria Shriver in levende lijve. Ze had te maken met het grote ‘ wat trekt ik in hemelsnaam aan’ drama. Het uitzoeken van haar outfit om haar schoonmoeder te ontmoeten vond ze moeilijker dan het kiezen van een outfit voor de Oscars.. Wat? Ja, ook Miley is weleens zenuwachtig!

Jurk
Ze wilde eruit zien als zichzelf, maar ze wilde ook een goede indruk maken op haar schoonfamilie. In de smaak vallen bij haar schoonfamilie vind Miley heel belangrijk, daarom koos ze uiteindelijk voor een net wat meer bedekte jurk dan normaal. Geen rare fratsen of sexy speelpakje dus, zoals we dat van Miley gewend zijn.

De ontmoeting
Volgens een bron, is de ontmoeting tussen Miley en mama Shriver heel goed gegaan. Een hele opluchting voor Miley want ze maakte hier zich terecht zorgen over. De zus van Patrick had Miley al eerder ontmoet, dus daar was ze niet zenuwachtig over. Kortom Miley doet het goed in huize Shriver.

Nu rest mij nog wel een ‘brandende’ vraag, heeft Miley al Patrick Schwarznegger ontmoet? Dat lijkt me namelijk een hele gewaarwording!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>