Levende dinosaurus ontdekt!

In Congo, Afrika is een geweldige ontdekking gedaan…

Bron: sxc.hu

Levende dinosaurus
In de jungle is een levende dinosaurus ontdekt. Deze vond men na een grote een grootschalige klopjacht, die begon nadat er meerdere meldingen binnen kwamen van een dinosaurus. Na de vondst werd de dinosaurus voor nader onderzoek overgebracht naar de universiteit van Zuid-Afrika. Volgens de universiteit is het één van de meest bijzondere ontdekkingen in de moderne geschiedenis. ‘Een wezen waarvan men dacht dat hij al miljoenenjaren is uitgestorven, leeft recht voor onze neus!’, aldus een wetenschapper van de universiteit.

Uitgestorven dinosaurus
Mocht je denken ‘yes, nu kan ik eindelijk een dinosaurus ontmoeten’, dan moet ik je helaas teleurstellen, want het is een hoax. Een satirisch verhaal die de uitgestorven dinosaurus even uit zijn graf deed herrijzen en wellicht een ‘wens’ uit je kindertijd sinds de Jurassic Park films deed doen oplaaien. Natuurlijk is er ook goed nieuws voor de dinoliefhebbers: in 2015 komt de film Jurassic World uit. Een film die is gevuld met dinosaurussen en spannende spektakels!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>