Viral filmpje van vreemden die elkaar zoenen blijkt reclamestunt

Je hebt ‘m vast voorbij zien komen op de timeline: het filmpje waarin onbekenden elkaar zoenen. Superspannend, zo’n ‘first kiss’ van 20 vreemden die elkaar voor de camera voor het eerst ontmoeten en met elkaar zoenen. In één dag werd het filmpje al miljoenen keren bekeken.

)

Je krijgt het idee dat de film een kunstproject is, om weer een beetje aandacht te vragen voor schoonheid en tederheid. Maar wat blijkt? Het is gewoon pure reclame! Het filmpje is gemaakt door kledingmerk Wren uit LA. Je raadt het al: alle zoenende mensen zijn gekleed in de najaarscollectie van het merk.

Toch nog een beetje echt

Voordat bekend werd dat het originele filmpje een hoax was, ging het programma de Social Club ermee aan de haal. Zij organiseerden een First Kiss in Amsterdam en dát initiatief was dus wel echt. Voor wie zijn geloof in de wereld weer een beetje wil herstellen: zie hieronder. Of zouden dit ook acteurs zijn? Wat denk jij?

)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>